Jouw partner voor EHBO-opleidingen |

Automatisch externe defibrillator (AED)

AED-toestel aankopen?

Er zijn tal van AED-toestellen, maar graag zetten we er hier ééntje in de kijker.  De DefiSign Life AED is zeer eenvoudig te bedienen en is speciaal ontworpen voor gewone mensen in ongewone situaties. Je opent de klep vooraan, waarna het toestel onmiddellijk stapsgewijs gesproken instructies geeft.
De elektroden zijn in één oogopslag zichtbaar en kunnen direct op de ontblote borstkas van het slachtoffer geplakt worden. De analyses van de elektroden zorgen er automatisch voor dat de juiste instructies worden gegeven aan de hulpverlener.

Bovendien is dit toestel prijs-kwaliteit zeer voordelig met lage onderhoudskosten. Bij aankoop van het toestel krijg je 10 jaar garantie. De elektroden van deze AED hebben een levensduur van 2,5 jaar. De vervaldatum van de elektroden wordt zelf aangegeven door het toestel. Daarnaast is de levensduur van de batterij 6 jaar, wat zorgt voor een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk toestel.

Contacteer ons


Prijs

€ 999 excl. BTW

Opleiding

Slachtoffer en hulpverlener belanden veelal zeer plots in deze levensbedreigende situatie, wat vaak paniek met zich meebrengt.  Wij vinden het dan ook belangrijk dat jullie een degelijke opleiding krijgen over de correcte bediening van het toestel.

In onze opleiding reanimatie en AED leer je meer over functie en bediening van de Philips HeartStart-defibrillator. En daarnaast oefenen we ook reanimatietechnieken in, zodat je onmiddellijk weet hoe je moet reageren in het geval van een hartstilstand.

Wist je dat...

… je 20% overlevingskans hebt
wanneer je hartmassage krijgt.

En dat je overlevingskans
verhoogt tot 70% wanneer er
een AED-toestel wordt gebruikt?

Meer weten

▶ LIVE webinar dinsdag 18 januari....

X
De Grote Eerste Hulp Enquête