Jouw partner voor EHBO-opleidingen |

Over ons

Hoe meer mensen EHBO kunnen, hoe beter

Dat is dan meteen ook onze missie. Zo veel mogelijk mensen de knepen van eerste hulp aanleren, vanuit het opzicht:
een aantal uurtjes in jouw leven kan andermans leven redden.

Daarom werken we met een ploeg enthousiaste verpleegkundigen die maar al te graag hun kennis en ervaring op een eenvoudige manier willen overbrengen. 

Dat cursisten achteraf komen zeggen dat ze dit eigenlijk al veel eerder hadden moeten volgen, doet ons beseffen dat er nog steeds te weinig mensen weten wat ze moeten doen in noodsituaties.

Hier waken we over

Praktijk

We horen vaak van onze cursisten dat ze het zo fijn vinden dat ze zelf hebben mogen oefenen. We hechten er veel belang aan dat je de theorie onmiddellijk in praktijk kan zetten. Je onthoudt de handelingen veel beter door ze zelf te doen!

kwaliteit

Onze docenten zijn stuk voor stuk ervaren verpleegkundigen spoed/intensieve zorgen of pediatrisch verpleegkundigen. Zij staan nog elke dag op de werkvloer en kunnen vertellen vanuit hun kennis en voorbeelden uit eigen ervaring.

luchtigheid

Het valt niet te ontkennen: het is geen ‘fijne’ materie. Maar wel één die zonder pardon levens kan redden. We vinden het belangrijk deze met de nodige dosis humor en luchtigheid te brengen zodat het geen saaie boel wordt.

Bereikbaarheid voor iedereen

Opdat zo veel mogelijk mensen cursus kunnen volgen, komen we graag tot bij jullie. We geven opleiding op 50 locaties in heel Vlaanderen, in jullie bedrijf of zelfs bij jullie thuis!

Op maat van iedereen

We proberen steeds zo gericht mogelijk eerste hulp aan te leren. Werk je met gevaarlijke machines? Dan ben je vermoedelijk op zoek naar andere EHBO-zaken dan iemand die werkt met kleine kindjes. We passen onze inhoud aan, aan jouw noden.

Partners


Wist je dat Delta Healthcare Consulting ook een afdeling heeft, gespecialiseerd in de ondersteuning van klinisch onderzoek?
Bezoek www.deltaclinical.be

De Grote Eerste Hulp Enquête