Delta Healthcare Consulting, eerstehulp, ehbo, levensreddend handelen, opleiding, cursus, EHBO op school, bedrijfseerstehulp, nijverheidshelper   EHBO op school, eerstehulp, levensreddend handelen, opleiding, cursus, bedrijfseerstehulp, nijverheidshelper, Delta Healthcare Consulting

Hoe reageer je correct in noodsituaties op school?

Een ongeluk is snel gebeurd.  Een leerling die van de trap schuift, een leerkracht die flauwvalt, een kind dat zich verbrandt, verslikt, snijdt,…
Weet jij wat je moet doen?

EHBO-kennis op school is belangrijk. Ook minister van Onderwijs Crevits streeft naar een minimum aan kennis en vaardigheden rond levensreddend handelen voor alle leerlingen en leerkrachten.
Want slechts 30% van de Vlamingen zou overgaan tot reanimeren. (bron: Onderwijs Vlaanderen)

 

EHBO opleiding scholen

Delta Healthcare Consulting is gespecialiseerd in het geven van EHBO cursussen en biedt heel wat opleidingen aan op maat van de school:

>> Levensreddend Handelen bij baby’s en kinderen van 0 tot 12 jaar

>> EHBO bij kinderen

>> Basisopleiding bedrijfseerstehulp (nijverheidshelper)

>> Bijscholing bedrijfseerstehulp

>> Cursus reanimatie en AED

Check de open opleidingen

 

Opleiding op maat

Wil je je leerlingen EHBO-kennis bijbrengen? Eventueel volgens het ‘train the trainer’-principe?

Of ben je geïnteresseerd in een EHBO opleiding op maat, die we bij jullie komen geven?

Contacteer ons

 

Lees ook: Wat moet er in een EHBO koffer op school?

 

Waarom kiezen voor Delta Healthcare Consulting?

  • Onze lesgevers zijn steevast verpleegkundigen op de dienst spoed of intensieve zorgen. Zo wordt de theorie doorspekt met praktijkvoorbeelden en oefening.
  • De kwaliteit van al onze opleidingen wordt steeds getoetst. De gemiddelde tevredenheidsscore van de deelnemers bedraagt 89%.
  • We beschikken over docenten in heel Vlaanderen.
  • Onze vormingen zijn in overeenstemming met de richtlijnen van Kind en Gezin. We zijn officiële partner van de Vlaamse overheid met betrekking tot opleidingen EHBO op school en we zijn erkend door de FOD WASO in het kader van bijscholing voor bedrijfshulpverleners.

“Wij zijn zeer tevreden over de opleiding! De lesgeefster heeft hier een schitterende vorming gegeven waar wij allen zeer veel uit hebben kunnen leren. Ze is een krak in mensen boeien, is empathisch, kent haar vak door en door,…Van onze kant alleen maar lof!”
Getuigenis Buitenschoolse kinderopvang, gemeente Riemst