Jouw partner voor EHBO-opleidingen |

EHBO tips

26 okt 2015

EHBO voor scholen

Delta Healthcare Consulting werd als opleidingsorganisatie opgenomen in de lijst van de Vlaamse overheid met betrekking tot opleidingen EHBO op school.

EHBO-kennis op school is belangrijk. Ook de minister van Onderwijs streeft naar een minimum aan kennis en vaardigheden rond levensreddend handelen voor alle leerlingen en leerkrachten.
Want slechts 30% van de Vlamingen zou overgaan tot reanimeren. (bron: Onderwijs Vlaanderen)

Hoe reageer je correct in noodsituaties op school?

Een ongeluk is snel gebeurd.  Een leerling die van de trap schuift, een leerkracht die flauwvalt, een kind dat zich verbrandt, verslikt, snijdt,…
Weet jij wat je moet doen?

We hebben als organisatie reeds lang ervaring met EHBO-opleidingen in kinderdagverblijven en scholen. We bieden onze opleidingen zowel in open opleiding op diverse locaties in Vlaanderen aan, als op scholen zelf.

Een groot pluspunt van onze opleidingen is, dat we enkel werken met verpleegkundigen spoedgevallen en intensieve zorgen omdat we ervan overtuigd zijn dat dit een grote meerwaarde biedt voor de kwaliteit van de opleidingen. Verder besteden we erg veel aandacht aan de kwaliteitseisen van onze opleidingen. Daarom geven we elke deelnemer na de les ook de kans om ons feedback te bezorgen via een evaluatieformulier.

Vraag ons naar de mogelijkheden op jouw school!

NEEM CONTACT OP

▶ LIVE webinar dinsdag 18 januari....

X
De Grote Eerste Hulp Enquête