Jouw partner voor EHBO-opleidingen |

Levensreddend handelen bij baby’s en kinderen Aalst

15 dec 2021

Levensreddend handelen bij baby’s en kinderen Aalst

Details
Date:

december 15

Time:

07:00 pm - 10:00 pm

Event Category:

Provincie Oost-Vlaanderen

Click to Register: https://www.eventbrite.be/e/registratie-levensreddend-handelen-bij-babys-en-kinderen-aalst-164994760771
Organizer

Delta Healthcare Consulting

Website: https://www.eventbrite.be/o/delta-healthcare-consulting-13959908076
Venue

Aalst

CC De Werf Molenstraat 51, 9300 Aalst

Aalst, Vlaanderen, BE, 9300

Wat als je kindje in een levensbedreigende situatie terecht komt? Tijdens deze 3 uur durende EHBO cursus in Aalst leer je correct reageren.

Wat als je kindje in een levensbedreigende situatie terecht komt? Tijdens deze 3 uur durende EHBO cursus in Aalst leer je correct reageren en de eerste zorgen toedienen bij een kind in nood.

Inhoud cursus Levensreddend Handelen

Deze EHBO opleiding behandelt onder meer: •    Verstikking •    Verbranding •    Vergiftiging •    Stuipen •    Reanimatie van een baby en kind Je leert reanimeren volgens de laatste ERC-richtlijnen en kan onmiddellijk in praktijk oefenen met baby- en kinderreanimatiepoppen.

Attest en praktijkoefening

Na de les ontvangen de cursisten een attest levensreddend handelen met een geldigheidsduur van 3 jaar. Deze vorming is in overeenstemming met de richtlijnen van Kind en Gezin.

De ervaring van onze docenten verpleegkundigen spoed of intensieve zorgen zorgt ervoor dat de theorie ondersteund wordt door heel wat praktijkvoorbeelden.

▶ LIVE webinar dinsdag 18 januari....

X
De Grote Eerste Hulp Enquête