Reanimatie Delta Healthcare Consulting   Opleiding bedrijfshulpverlener

 

Fris je EHBO kennis op met de herhalingscursus bedrijfshulpverlening

Niets erger als bedrijfshulpverlener dan niet meer weten wat te doen wanneer er zich een arbeidsongeval voordoet. Bovendien evolueert EHBO en reanimatie voortdurend. Daarom is het belangrijk om regelmatig je EHBO kennis en vaardigheden op te frissen met een BHV herhalingscursus.
Bijscholing bedrijfshulpverlening is verplicht.  Jaarlijks moet je een BHV herhalingscursus van 4 lesuren volgen, wil je je wettelijke bedrijfshulpverlening attest behouden.

Inhoud BHV herhalingscursus

Tijdens deze 4 lesuren herhalen we het allerbelangrijkste uit de EHBO cursus voor bedrijven. We doen dit steeds met de nodige aandacht voor praktijkoefening.

  • Basisprincipes EHBO
  • Benadering van een slachtoffer
  • Vitale functies
  • Reanimatie met AED

 

Erkend door de overheid

Deze bedrijfseerstehulp herhalingscursus is erkend door de federale overheid en geeft recht op een bedrijfshulpverlening attest van 4 lesuren.

>> Informeer naar onze gunstige tariefformules.

In samenspraak met het bedrijf stellen wij voor jullie het ideale lesschema op.

Contacteer ons

 

 

Is dit ook interessant voor jou ?

>> Basisopleiding bedrijfshulpverlener
>> Cursus reanimatie en AED

 

Waarom kiezen voor Delta Healthcare Consulting?

  • Onze lesgevers zijn steevast verpleegkundigen op de dienst spoed of intensieve zorgen. Zo wordt de theorie doorspekt met praktijkvoorbeelden en oefening.
  • De kwaliteit van al onze opleidingen wordt steeds getoetst. De gemiddelde tevredenheidsscore van de deelnemers bedraagt 89%.
  • We beschikken over docenten in heel Vlaanderen.
  • Onze vormingen zijn in overeenstemming met de richtlijnen van Kind en Gezin. We zijn officiële partner van de Vlaamse overheid met betrekking tot opleidingen EHBO op school en we zijn erkend door de FOD WASO in het kader van bijscholing voor bedrijfshulpverleners.

“Wij zijn zeer tevreden over de opleiding! De lesgeefster heeft hier een schitterende vorming gegeven waar wij allen zeer veel uit hebben kunnen leren. Ze is een krak in mensen boeien, is empathisch, kent haar vak door en door,…Van onze kant alleen maar lof!”
Getuigenis Buitenschoolse kinderopvang, gemeente Riemst